Меню сайту

01 травня 2024

«Доля Квіткової феї – зоряна історія Катерини Білокур»

«Якби ми мали художницю такого рівня майстерності, то змусили б заговорити про неї цілий світ», — казав про творчість української художниці Катерини Білокур Пабло Пікассо.
На виховній годині «Доля Квіткової феї – зоряна історія Катерини Білокур» класний керівник 5-А класу, вчителька образотворчого мистецтва Наталія Ярошик познайомила школярів з життєвим і творчим шляхом видатної української художниці, розкрила дивовижний світ полотен майстрині.
Найбільшим коханням Катерини Білокур були квіти, які вона любила малювати. Зараз заквітчані полотна Катерини Білокур - символ України - впізнають в усьому світі.
Під час виховного заходу всюди були квіти: на картинах, фотовиставці, відео. Класна кімната також була прикрашена квітами. Запашний бузок хлопчики подарували дівчаткам класу і присутнім педагогам.
Учні створили спільний проєкт «Наш клас в образі квітки», зобразивши свій учнівський колектив у вигляді квіткової галявини.
На прикладі мотиваційної вправи «Полий квіти» діти побачили, як на оточуючих впливають компліменти, а як негативні слова. Впевнена, що кожний школяр запам’ятав слова Наталії Анатоліївни: «У тобі квітне те, що ти поливаєш».

Більше подивитися можна ОСЬ ТУТ.

Немає коментарів:

Дописати коментар