Меню сайту

26 квітня 2024

Екскурсія до Камінь-Каширської районної філії Волинського обласного центру зайнятості та до ДПТНЗ «Камінь-Каширське ВПУ».

У нелегкий для нашої Батьківщини час ми добре розуміємо, як важливо підтримати молодь у виборі майбутньої професії. Для України необхідне молоде покоління, яке буде жити і працювати на своїй землі.
Профорієнтаційній роботі ОЗЗСО «Пнівненський ліцей» приділяє багато уваги. Цими днями практичний психолог ліцею Тетяна Володимирівна Мушка продовжувала націлювати старшокласників на правильну траєкторію професійного самовизначення. Дітям була організована екскурсія до Камінь-Каширської районної філії Волинського обласного центру зайнятості та до ДПТНЗ «Камінь-Каширське ВПУ». Зустрічі з працівниками даних установ були для старшокласників цікавими та корисними.
Заступник директора Камінь-Каширської районної філії Волинського обласного центру зайнятості Валентина Лукашівна Козік та профорієнтатор даного закладу Людмила Євгенівна Пугач розповіли школярам про те, на що їм варто орієнтуватись, обираючи майбутню професію, назвали професії, які сьогодні є найбільш затребуваними у нашому районі.
Викладачі Камінь-Каширського училища ознайомили старшокласників з можливостями здобуття професійно-технічної освіти на базі їхнього закладу. Для учнів заступник директора з навчальної роботи Любов Андріївна Величко та методист Наталія Ігорівна Войтусік провели екскурсію училищем та ознайомили з навчальною базою закладу. Діти поспілкувались з керівником навчально-практичного центру електрозварювальників, старшим майстром Ігорем Леонідовичем Гордієм, та керівником навчально-практичного центру сучасних харчових технологій Русланою Лукашівною Чирко. Старшокласники побували у класах-майстернях та побачили, чого саме можуть навчити майстри закладу своїх студетнів. Керівник фізичного виховання Іван Сергійович Шумік та заступник директора з навчально-виховної роботи Ольга Сергіївна Шумік показали умови, у яких студенти училища займаються спортом та відпочивають.
Хочеться сподіватися, що майбутні випускники нашого ліцею оберуть собі професію правильно!

Фотозвіт можна подивитися ОСЬ ТУТ!

Немає коментарів:

Дописати коментар