Меню сайту

19 квітня 2024

Обізнаний – значить захищений

З метою попередження та профілактики вчинення неповнолітніми злочинів та правопорушень старшим інспектором з ювенальної превенції сектору превенції Камінь-Каширського районного відділу поліції ГУНП у Волинській області капітаном поліції Вадимом Зубачем спільно з дільничним офіцером поліції лейтенантом Романом Ліщуком була проведена профілактична бесіда із учнями п’ятих-десятих класів Пнівненського ліцею.
Працівники поліції нагадали школярам про види булінгу та відповідальність у разі скоєння його учасниками освітнього процесу; недопущення скоєння таких правопорушень, як куріння електронних цигарок; відповідальність батьків за виховання дітей.
Також здобувачі освіти збагатили свої знання з правил дорожнього руху, зрозуміли, у які неприємні ситуації можна потрапити через власну необережність.
Дільничний офіцер поліції Роман Ліщук розповів присутнім про види домашнього насильства, наголосив дітям, що коли вони стають жертвою чи свідком насильства, важливо не залишатися наодинці з проблемою, а звернутися за допомогою до дорослих: класного керівника, адміністрації закладу освіти, психологічної служби, працівників поліції.
Поліцейські побажали учнівській молоді цікавих уроків, хороших друзів та порадили дітям, у разі порушень їхніх прав або якщо щодо них вчиняються протиправні дії, негайно повідомляти батьків, вчителів або звертатися в поліцію за телефоном «102».

Більше можна подивитися ОСЬ ТУТ!

Немає коментарів:

Дописати коментар