Меню сайту

21 листопада 2022

ВИСТОЯЛИ НА МАЙДАНІ - ПЕРЕМОЖЕМО У ВІЙНІ!

День Гідності та Свободи відзначається 21 листопада – у день початку подій, що стали для України історичними: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року. Але слід пам’ятати: лише тоді українці по-справжньому стануть вільними, коли звершиться в серцях кожного з нас революція Совісті. Тобто ми всі маємо усвідомити, що нам ПОТРІБНІ ця земля, мова, історія, незалежність, нам ПОТРІБНА Україна!
Сьогодні російські окупанти намагаються позбавити України найдорожчого – незалежності, свободи та життя українців.
Завдяки мужнім воїнам, які стоять на захисті нашої України, у актовій залі Пнівненського ліцею сьогодні відбувся захід «Вистояли на Майдані - переможемо у війні!».
Хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні, Захисників, які поповнили лави небесного війська, українців, що загинули у боротьбі за свободу, цілісність та єдність нашої держави.
Про Революцію Гідності школярам розповіла вчитель історії, директор школи Тамара Миколаївна Пугач.
Під час заходу зі сцени лунали слова ведучих про мужність та героїзм, відчайдушність та бойове братерство воїнів ЗСУ, про їх воєнні перемоги та відважних командирів.
Слова пісні «Тому, що я - Україна» у щемливому виконанні Юлії Оліферук утвердили всіх у думці, що Україна вистоїть і переможе, бо на її боці правда.

Більше можна подивитися ТУТ.

Немає коментарів:

Дописати коментар