Меню сайту

11 лютого 2023

Семінар-практикум "Компетентнісний урок"

Бути вчителем у цифрову добу — це навчати навичок майбутнього вже сьогодні (Дженіфер Флемінг).

Потрібно постійно "тримати руку на пульсі", постійно самовдосконалюватися, прагнути, намагатися, не зупинятися на досягнутому... Потрібно... Потрібно... Особливо сьогодні!
"Діти не навчаються, якщо просто сидять і слухають. Вони повинні говорити про те, що вони вивчають, рефлексувати та зіставляти нові знання з попереднім досвідом. Те, що ви викладаєте, має стати частиною самих учнів" (Стівен Ерман).
Нещодавно в ОЗЗСО "Пнівненський ліцей" відбувся семінар-практикум "Компетентнісний урок". Змістовні повідомлення на тематику "курсової віддачі" підготували педагоги Грудік В.В., Приходько Р.В., Фарина Г.Р., Веремейчик П.М., Федь Р.В. Родзинкою заходу стало створення віртуального уроку, до якого вчителі, об'єднані в підгрупи, готувалися заздалегідь , отримавши завдання створити певний етап уроку. Цікаво, з презентаціями, постерами, плакатами, схемами, картками, ілюстраціями, майстер-класами представляли напрацювання груп Шостак Н.Т., Багнюк В.І., Полинюк В.М., Артишук А.Р., Шеметюк С.Ф., Фарина С.П. і Чміль Н.П., Багнюк О.І., Полинюк Т.М. і П'явка Н.В., Дроздик О.І., Дроздик Т.І., Приходько Л.А., Ярошик Н.А., Жданюк С.В., Яцук Т.І.
Успіх — це сума маленьких зусиль, яких ми докладаємо щодня.
Роберт Кольє (перефразовано, в автора - "я").
 
Більше можна подивитися ТУТ.

Немає коментарів:

Дописати коментар