Меню сайту

28 жовтня 2022

Спілкування вчителів з батьками завжди було важливим. Сьогодні, в умовах воєнної агресії, воно набуло пріоритетного звучання, адже, від узгодженості зусиль сім'ї та школи залежить ефективність освітнього процесу.
Як діяти в умовах надзвичайної ситуації? Як подолати страх та допомогти в цьому іншим? Як мотивувати дітей до навчання в період воєнного часу? Ці та інші теми/питання розглядалися сьогодні на батьківських зборах, що відбулися в ОЗЗСО "Пнівненський ліцей". Директор школи Т.М. Пугач наголосила на пріоритетній ролі батьківського впливу на становлення особистості - випускника патріота України. Змістовними повідомленнями, як діяти в надзвичайних ситуаціях поділилися  Романюк Т.О., Федь Р.В., Мушка Т.В., Приходько Р.В..  Педагоги разом з батьками намагалися отримати поради, рішення на важливі питання. А повітряна тривога, що прозвучала під час засідання, заставила всіх присутніх пройти в укриття і там в повній мірі відчути, що школа, Управління гуманітарної політики роблять все можливе для безпеки школярів.
Які думки виникали в батьків у момент, коли вони знаходилися в укритті? Звичайно ж, про щастя та безпеку своєї дитини. А для цього треба зовсім небагато -ПЕРЕМОГА! З вірою в ЗСУ, в щасливе майбутнє України усвідомлюємо, що навчання - важлива частина дитячого світу і цей ланцюжок не перерве ніяка російська агресія.
З вірою в ЗСУ!

Більше можна подивитися ось ТУТ

Немає коментарів:

Дописати коментар