Меню сайту

05 грудня 2023

 ВОЛОНТЕРИ: СИЛА НЕБАЙДУЖИХ

Про волонтерський рух в Україні сьогодні з захопленням говорять у багатьох країнах світу, називаючи це явище унікальним, яке немає аналогів.
Напередодні Міжнародного дня волонтера у Пнівненськом у ліцеї була проведена виховна година у 7-Акласі (класний керівник Світлана Фарина) «Волонтери: сила небайдужих».
Під час заходу учні дізналися історію виникнення волонтерського руху, про найбільші волонтерські організації України, Волині, які стоять на фронті гуманітарної та військової допомоги.
Люди, не байдужі до чужого горя, які займаються волонтерською діяльністю, є і в нашій Камінь-Каширській громаді, у нашому селі, про них також розповіла вчителька під час виховної години.
Валентин Пігулко, житель села Соснівка, нагороджений медаллю Міністерства Оборони України «За сприяння Збройним Силам України».
Під час заходу учні вирішили відзначити вчительку Пнівненського ліцею Наталію Ярошик, невтомного волонтера, медаллю та відзнакою «ЗОЛОТЕ СЕРЦЕ», які виготовили власноруч, бо вважають, за свою щоденну працю Наталія Анатоліївна заслуговує найвищих нагород.
Ми впевнені, що наблизити нашу перемогу може кожен. Незалежно від віку, статі і матеріальних можливостей.
Немає маленьких справ для нашої Великої Перемоги!

Більше подивитися можна ТУТ

Немає коментарів:

Дописати коментар