Меню сайту

21 січня 2022

Захід, схід – одна країна! Це соборна Україна

Соборність України – це результат тривалої боротьби українського народу за свою свободу та незалежність. І подвиги героїв України ХХІ століття доводять, що за 100 років бажання українців жити в соборній незалежній Україні тільки укріпилося. Це бажання, яке тече по жилах нових поколінь українців, обов’язково допоможе їм вирости гідними громадянами своєї держави.
До Дня Соборності України класний керівник 6-А класу Мушка Р.В. провела тематичну виховну годину «Захід, схід – одна країна! Це соборна Україна», під час якої розповіла коротку історію виникнення свята, а також закликала дітей до вивчення історії України, поваги до державних свят та символів Батьківщини. Захід дав дітям розуміння того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо сягати величної мети – побудови духовно багатої, вільної та демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки.
Завершилася зустріч зворушливою акцією - створенням живого ланцюга єднання «Побажання Україні», в якій взяли участь всі присутні педагоги та учні.

Більше фотографій ТУТ.


 

Немає коментарів:

Дописати коментар