Меню сайту

23 травня 2021

"Маленька подорож у країну великих захоплень". Класний керівник Пугач М.С.

Кажуть, що успіх залежить від того, як людина проводить свій вільний час. Хобі – одне з тих занять, яке не лише приносить задоволення, а й розвиває вміння зосереджуватися, що є корисною психологічною зарядкою. Тож улюблена справа – це і відпочинок, і гімнастика для душі. (джерело: https://studway.com.ua/odne-khobi/)
І починаються ці захоплення часто ще в дитинстві. Принаймні, ми в цьому впевнились, побувавши на годині спілкування в 6-Б класі ОЗЗСО (класний керівник Пугач М.С.). Здобувачі знань самопрезентували свої захоплення: малювання, плетіння, гра на гітарі, бджолярство, догляд за вазонами, різьба по дереву, вишивкаа, спів. До речі, всі з задоволенням смакували кексами та медом і мохіто (теж робота членів учнівського колективу). Та, напевно, найнезвичнішим і захоплюючим виявилося хобі Марти Степанівни - відбивання такту. І коли вона продемонструвала його, захопивши тактами й нас, то здавалось, що в кімнаті звучать наккара, дарбука чи барабани Джембе, а не просто ритмічні удари пальчиками об стіл.
Як кажуть, кожен любить сісти на свого коня: хто — на Буцефала, хто — на Россинанта, хто — на Пегаса. Головне, щоб це подобалось...
Подивімось, як це було...)))
Фотозвіт можна подивитися у "Пнівненській спільноті" у facebook.


Немає коментарів:

Дописати коментар