Меню сайту

12 грудня 2020

ДЕНЬ ДОБРОТИ У ШКОЛІ

13 листопада, у Всесвітній день доброти, учні та педагоги школи активно долучилися до проведення різноманітних заходів, акцій.

Першокласники дружньо «виростили» «Дерево доброти», вивчили вірші про добро (класний керівник Багнюк В.І.).
Усіх зачарував фотоколаж «Посмішка класу», створений учнями 2 класу та їх керівниками Полинюком В.М., Ярошик Н.А.
Учні 3 класу (класний керівник Шостак Н.Т.) подарували пісню про добро та поділилися торбинками з гарними словами, висловивши свої «Добрі побажаннями від добрих дітей".
У «Море миру і добра» учні 4 класу (класний керівник Грудік В.В.) «запустили» свої кораблики позитивних побажань.
В акції «Створення серця доброти», організованій педагогом-організатором Фариною С.І., змогли взяти участь всі бажаючі школярі.
Учні 6-А класу (класний керівник Бігун Р.О.) презентували свій проєкт «Долоньки дружби».
На дошці міркувань, підготовленій соціальним педагогом Пугач М.С., школярі висловили свої думки «Що таке добро?», «Чи просто бути добрим?»
Учні 5-А класу провели гру-руханку для учнів початкових класів, а учні 6-Б класу організували танцювальний флешмоб для учнів 5-7 класів.
Щоб повірити в добро, дитина сама повинна зробити добру справу. Саме цього навчала учнів 5-А , 7-А, 8-Б класів соціальний педагог школи Гупалик Н.В. на заняттях «Добро починається з тебе», «Посели добро у серці».
Класний керівник 6-Б класу Пугач М.С. провела годину спілкування «Роби добро, бо ти людина».
Про добро можна багато і красиво розповідати, говорити, мріяти. Але слова не принесуть ніякої користі, якщо добрі діла не втілювати в життя, якщо гарні слова залишаться лише словами. А тому учні нашої школи активно взялися до добрих справ. Практичний психолог закладу Мушка Т.В. підтримала ініціативу школярів щодо проведення благодійного ярмарку. Зароблені гроші школярі передали на лікування хворій односельчанці, яка неодноразово рятувала життя, надаючи вчасно медичну допомогу мешканцям Пнівненської сільської ради.
Члени волонтерського загону «Золоте серце» відвідали самотню вчительку-пенсіонерку, зробили більш затишним і чистим її подвір’я.
Побачити, як насправді усе відбувалося, ви можете у фотозвіті та у відеоролику «День доброти».
Детальніше можна переглянути за посиланням.

Немає коментарів:

Дописати коментар