Меню сайту

07 жовтня 2024

 ДЕНЬ ВЧИТЕЛЯ!

    Педагог, учитель – це не просто професія. Під цим поняттям ховається людина, яка зберігає шкільні традиції. Мало просто отримати педагогічну освіту. Для цієї професії необхідно покликання. Адже перед кожним вчителем стоїть непросте завдання – закласти основи світогляду підростаючого покоління (з і-нету).

В ОЗЗСО "Пнівненський ліцей" відбувся вечір, присвячений Дню вчителя. Підготували дійство школярі-одинадцятикласники та їхні класні керівники Приймак О.В., Дроздик О. І.

    Зі сцени звучали слова вдячності за отримані знання, безкорисливу любов до дітей, підтримку, розуміння. Зі словами подяки ЗСУ та вірою в Перемогу звернулася до всіх присутніх директор ліцею Пугач Т. М.

Пропонуєм ФОТОЗВІТ

06 жовтня 2024

Челендж "Планка"!

Прийняли естафету челенджу "Планка" від ЗЗСО "Броницький ліцей".

Передаємо естафету ЗЗСО "Ворокомлівський ліцей".

Приємного перегляду

 ДО ГАРБУЗА НА ІМЕНИНИ

Запросила педагог-організатор Світлана Фарина маленьких школярів ОЗЗСО "Пнівненський ліцей". Учні 2-4 класів брали участь у цікавих конкурсах, веселих руханках, святковому частуванні від іменинника Гарбуза.
Свято вийшло веселим і позитивним.

Пропонуєм ФОТОЗВІТ

 29 вересня – День пам’яті жертв Бабиного Яру. (Бігун Р.О.)

Людство, на хвилину зупинися.
У минуле спомин простели,
Над святою пам’яттю схилися
Тих, що безневинно полягли…
З метою увічнення пам’яті про початок масових розстрілів мирного населення, здійснених гітлерівцями у Бабиному Яру (29-30 вересня 1941 року) та вшанування жертв злочинів, скоєних нацистами під час окупації столиці України в 10-А класі Пнівненського ліцею класним керівником Русланою Бігун було проведено інформаційну годину «Найжорстокіший злочин XX століття: пам'ять не вмирає ..."
Трагедія Бабиного Яру є спільною для всіх, хто живе в Україні. Вона немає терміну давності. Ми повинні з гідністю вшанувати пам’ять загиблих, і не дати забути молодому поколінню, скільки крові було пролито на цій землі. Адже, тільки пам’ятаючи історію, можна зрозуміти ціну справжнім цінностям – життю і свободі людини.

Пропонуєм ФОТОЗВІТ
Хай буде мир на землі!
Подаруйте дітям мир, хай вони радіють.
Вірю в білих голубів, все вони зуміють...
( Інна Карауш)
Напередодні Міжнародного дня миру в Пнівненському ліцеї під керівництвом педагога-організатора Світлани Фарини пройшов захід «Хай буде мир на землі», в якому взяли участь учні 1- 5 класів.
У кожному вірші, пісні, що лунали в актовій залі, звучало бажання миру в Україні.
Школярі виготовили голуби з вірою, що вони принесуть мир на нашу землю.

У День миру бажаємо всім спокою та процвітання. Миру в усьому: миру в сім'ях, миру в серцях та миру в нашій рідній Україні!


Пропонуєм ФОТОЗВІТ 

УРОЧИСТА ЛІНІЙКА!

 Сьогодні на урочистій лінійці пролунав шкільний дзвінок, нагадуючи всім учасникам освітнього процесу, що канікули закінчилися і шкільні парти знову чекають своїх дітлахів. Дякуючи нашим мужнісм ЗСУ, урочистості відбулися в звичному режимі: гарно, щемно, і, даруйте за повтор, урочисто. Для 18 першокласників прозвучав дійсно 1-й дзвінок, 11-класникам нагадав, що попереду дуже відповідальна пора - підготовка до НМТ, а ще для когось сповістив новий етап в житті.

Що ж, друзі! Всім успішного, щасливого, а головне, ПЕРЕМОЖНОГО навчального року!!!

Пропонуєм ФОТОЗВІТ